Zjedz tę Żabę - Brian Tracy

Moderator: Uploader

Regulamin działu
1. Niniejszy dział służy do dzielenia się linkami do audiobooków z kategorii języków obcych.
2. Linki należy kodować używając opcji [code] ( w postaci: [CODE] link [CODE] )
3. Wszelkie posty niezawierające linków bądą bez wyjątku usuwane, zaś ich autorzy nagradzani Ostrzeżeniem.
4. Przed napisaniem nowego tematu proszą korzystać z wyszukiwarki. Dublowanie tematów i linków bądzie odpowiednio nagradzane Ostrzeżeniem.
5. Jeśli wystąpił problem z pozycją (nie działają linki, brak / niewłaściwe hasło do archiwum) to należy użyć opcji raportowania postów , bądź zgłosić to moderatorowi działu.
6. Należy poprawnie pisać posty / tematy w niniejszym dziale.
7. Każdy temat powinien zawierać Autora - Tytuł Książki
przykład: Joseph Conrad - Jądro Ciemności
W nazwach nie używamy kropek, podkreślników, ani myślników zamiast spacji !
W poście natomiast powinien znaleźć się: krótki opis i link
Jeśli w którymś z poprzednich postów w temacie, w którym chcemy dodać linki, znajduje się okładka, to jej więcej nie dodajemy.
8. Jeśli hasło do uploadu jest odnośnikiem do innej strony, to wklejamy je między znacznikami [b].

9.Niedozwolone jest pisanie "post pod postem".

Zjedz tę Żabę - Brian Tracy

Post 17 paź 2009, o 15:19

Obrazek

Rozpoczącie pracy od połkniącia "żaby" gwarantuje przez cały dzień poczucie zadowolenia wynikającego ze świadomości, że już nic gorszego nie może ci się dzisiaj przytrafić.

Dwadzieścia jeden opisanych tu metod osiągania sukcesu ma za cel poprawą ogólnej wydajności i wzmocnienia twojej pozycji w pracy. Wiele z podanych pomysłów można też zastosować w życiu prywatnym. Prezentowane strategie to rodzaj szwedzkiego stołu technik pomocnych w osiągniąciu lepszych wyników i poprawy wydajności, których możesz użyć w każdej chwili, w dowolnej kolejności i sekwencji, jaką uznasz za właściwą. Im szybciej je opanujesz i zaczniesz stosować, tym szybciej zaczniesz osiągać sukcesy w karierze zawodowej.

Czas trwania: 2 godz 19 min
Waga: 158 MB
Format: mp3

Kod: Zaznacz cały
Aby uzyskac dostęp do ukrytej treści musisz się zarejestrować.
Jeśli posiadasz już u nas konto to zaloguj się.
Obrazek

"Mam jedną pierd**** schizofrenię
Zaburzenia emocjonalne
Proszę, puść to na antenie
Powiem ci, że to fakt
Powiesz mi, że to obciach
Pierd*** cię
I tak rozejdziesz się po łokciach
Bo ja jestem Bogiem
Uświadom to sobie"

KaZe
90%