Navigacja w Sony Ericsson K770i

Informacje ułatwiające korzystanie z forum

Navigacja w Sony Ericsson K770i

Post 12 cze 2009, o 23:17

Witam serdecznie wszystkich użytkowników, jestem w posiadaniu Sony Ericssona K770i i mam pytanie dotyczące wgrania do tego telefonu nawigacji ! Czy jest taka możliwośc, jeśli tak to jak ją wgrac oraz jaką i skąd pobrac? Bardzo proszą i wszelkie informacje na ten temat. Słyszałem o NaviExpert 4.3.3 - może ktoś już tego dokonał i się podzieli ? Bardzo dziąkują za wszelkie informacje - pozdrawiam. :fish
KrisM
Pijawka
Pijawka

Postawił : 0
Otrzymał : 0

Re: Navigacja w Sony Ericsson K770i

Post 13 cze 2009, o 12:02

KrisM, w k770 mozliwa nawigacja to naviexpert ktory łaczy sie z internetem tylko zeby pobrac mapy czyli pobiera moze z 70gr.Ale do nawigacji potrzebny jest jeszcze nadajnik ktory kosztuje 150zł.Moim zdaniem nie opłaca sie miec nawigacji w telefonie bo i tak ona jest Do niczego :P

Wyrażaj się !!! //Don Vito
Ostatnio edytowano 13 cze 2009, o 16:35 przez KaZe, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

"Mam jedną pierd**** schizofrenię
Zaburzenia emocjonalne
Proszę, puść to na antenie
Powiem ci, że to fakt
Powiesz mi, że to obciach
Pierd*** cię
I tak rozejdziesz się po łokciach
Bo ja jestem Bogiem
Uświadom to sobie"

KaZe
90%
90%

Otrzymał : 5
Sieć: T-Mobile
Sony Ericsson: Aspen

Re: Navigacja w Sony Ericsson K770i

Post 13 cze 2009, o 16:23

Wielkie dzięki KaZe też sądzą, że nawigacja w telefonie nie jest konieczna ponieważ navi można kupic już za kilka stówek i służy do tego do czego jest stworzona, ale navigacja w telefonie może posłużyc w sporadycznych przypadkach, kiedy np. nie mamy navigacji przy sobie a musimy znaleśc jakiś adres. Pozdrawiam :padam: .
KrisM
Pijawka
Pijawka

Otrzymał : 0

Powrót do Forum FAQ