Internet Exploder

Internet Exploder

Post 20 lut 2010, o 20:16

Chciałbym zaprezentować Wam moją przeglądarkę. Nazywa sie ona Internet Exploder, jej nazwa została tak wymyślona z powodu braku pomysłu i chęci zniszczenia Internet Explorera. Niestety jest to wersja v2.0, a chciałem wam pokazac "jedynkę". W tej wersji można już dostrzec elementów graficznych takich jak straszłki, przycsk strony głównej, szukajki itp. Ponizej screen i download, a dla chętnych kod źródłowy programu. Programowałem w Visual Basic 6. Zapraszam do ściągania i wyrazania opinii ;)
Kod: Zaznacz cały
Aby uzyskac dostęp do ukrytej treści musisz się zarejestrować.
Jeśli posiadasz już u nas konto to zaloguj się.

Obrazek
Zalecana rozdzielczośc monitora - 1280x1024
Bartq
Moderator
Moderator

Postawił : 1
Otrzymał : 16
Sieć: Orange
Sony Ericsson: C902

Re: Internet Exploder

Post 21 lut 2010, o 00:14

Bartq, wszystko fajnie tylko przydało by sie kilka opcji do menu kontekstowego jak właściwości otwieranie plików HTML (offline). właściwości itryny podgląd źródła myslę że nie zaprzestaniesz na tym co jest i nadal bedziesz ją udoskonalał (tą wersje biote jako wersję alpha v2.0 ) Poczekam aż udoskonalisz ją tak że będzie ją można będzie udostępnić jako beta a potem jako full 1.0 kto wie może zrewolucjonizujesz kiedyś rynek przegladarek i wyprzesz te które teraz sa najpopularniejsze :]
Obrazek
Obrazek
Pomagam tylko na forum
Pamiętaj aby czytać Regulamin
Don Vito
Administator
Administator

Postawił : 24
Otrzymał : 15
Sieć: Orange
Sony Ericsson: W350i

Powrót do Komputery