Samsung W799 – klapka z dwoma dotykowymi ekranami

Tutaj są informacje na temat tego co dzieje się w świecie GSM.

Samsung W799 – klapka z dwoma dotykowymi ekranami

Post 10 gru 2009, o 18:59

Obrazek

Nie jest dla nas nowością to, że telefony typu klapka posiadają dwa wyświetlacze – najczęściej mały zewnętrzny i większy wewnętrzny. Ale czegoś takiego jeszcze nie było! Samsung W799 jest telefonem, który został wyposażony w dwa dotykowe ekrany o jednakowej wielkości – oba o przekątnej 3 cali. Spójrzcie na bogatą specyfikację.

Oba wyświetlacze mają rozdzielczość WVQGA. Telefon oferuje interfejs użytkownika TouchWiz oraz rozpoznawanie pisma ręcznego. W799 odtwarza filmy DivX, posiada wyjście TV-out, aparat 5 Mpix z autofokusem oraz kamerkę do połączeń wideo. Nie zabrakło również obsługi dokumentów biurowych, modułu Bluetooth, radio, GPS, 300MB pamięci wewnętrznej, a także slotu kart microSD (do 16GB).

Teraz pora na te smutne wieści. Samsung W799 przeznaczony jest na chiński rynek i nie wiadomo czy kiedykolwiek trafi do naszego kraju. Szkoda, bo zapowiada się naprawdę ciekawie. Myślicie, że Samsung stworzy wkrótce jakąś europejską wersję tego telefonu? No i najważniejsze – chcielibyście wejść w jego posiadanie?

źródło: SamsungHub
Obrazek

"Mam jedną pierd**** schizofrenię
Zaburzenia emocjonalne
Proszę, puść to na antenie
Powiem ci, że to fakt
Powiesz mi, że to obciach
Pierd*** cię
I tak rozejdziesz się po łokciach
Bo ja jestem Bogiem
Uświadom to sobie"

KaZe