16 sie 2008, o 11:12
Mam kolejne pomysły jak powiekszyć,ulepszyć forum,zachącić użytkowników to korzystania z forum i wrzucania wiąkszej ilości linków z grami,motywami itp.
1.Można by co tydzień lub też co miesiąć (decyzja nalezy do najważniejszych na forum takich jak np. Don Vito, Turok itp) robic konkurs na najlepszy motyw wykonany na rozdzielość i o tematyce wybranej przez Don Vito.Gdyby robić ten konkurs na najlepszy motyw tygodnia do soboty można by było wstawiać swoje propozycje a pożniej oddawać głosy na najlepszy motyw Waszym zdaniem.Głosy były by podliczane i wyniki ogłaszane w tym samym dziale.Nagrodą mogłoby być np. postawienie np. 3piw zwyciążcy lub też inna nagroda(o nagrodzie decydowali by najważniejsi na forum)
2.Konkurs na najlepszego użytkownika forum w danym tygodniu lub też miesiącu(decyzja nalezy do najważniejszych na forum takich jak np. Don Vito, Turok itp).Inni użytkownicy głosowali by na swoich faworytów(biorąc pod uwage ilość wrzuconych plików,jego pomoc w rozwoju forum,pomoc innym itd.)O nagrodzie znów decydowali by najważniejsi na forum.
3.Nowa rubryka "Komentarze na temat gier java" w których użytkownicy mogliby komentować gry,rozmawiać o nich,dzielić sie wrażeniami na ich temat itp.
4.Nowa rubryka "Pomoc w grach java" .Gdyby ktoś nie wiedział jak przejść wybrana gre,mógłby o tym napisać i poprosić o pomoc a inni użytkownicy by mu pomogli.
To narazie tyle.Prosze o dokładne przeczytanie i zastanowienie sie na tymi pomysłami.Mam nadzieje że pochlebnie wypowiecie się o moich pomysłach.Pozdrawiam
Zainteresowało Cię to co wstawiłem? Nie bądź żyła. Postaw piwko.